Om bloggen

Jag som skriver heter Ann-Christine Karlsten, kallas oftast Anki. Jag är gift med Kjell sedan 38 år och har tre barn och och 4 barnbarn.

Frälsningsarmén i Visby är en kristen församling, det är drygt 70 personer i olika åldrar och från olika länder som har Frälsningsarmén som sin kyrka.

Jag är officer och det blir man genom att läsa på Fräslningsarméns officersskola i två år. Där lär man sig allt ifrån att leda en församling till att älska människor. Frälsningsarméns grundare William Booth har sagt att vår teologi kan sammanfattas i ett enda ord: ”Others”.  Det tycker jag är något av det bästa med Frälsningsarmén. Join us!

Vi har bott i Visby i totalt i 32 år. För mig är Gotland något av en spegel på Guds kreativitet; vackert, vilsamt, alltid något nytt spännande att upptäcka. Hösten -20 lämnade vi ön för andra uppdrag.

Genom bloggen har jag hittat en ny plattform som jag känner mig hemma med. Jag ser mig inte som en skribent, men jag delar gärna det som finns inom mig och det som händer runt omkring mig. Förhoppningen är att det ska ge mersmak och en bild av att jag/vi är alldeles vanliga människor med en alldeles speciell förkärlek till Någon som är alldeles utöver det vanliga!

På söndagar kl. 11.00 firas Gudstjänst i Oscarssalen på Mellangatan 21. Parallellt har vi samling för barn mellan 3-11 år. Efteråt så är det fika.

Mer info om församlingen, vår tro, vårt arbete i Visby och i Zambia och lite allt möjligt hittar du på vår hemsida: http://www.krukmakarenshus.org

2 svar till “Om bloggen

  1. Hej
    Vad kul att läsa bloggen

    Bless
    Åke

  2. La in er som en länk på våran (B)logg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s