Än en gång överbevisad om Guds omsorg!

Ännu ett års julinsamling och julutdelning är avslutad med ett fint julaftonsfirande som final. Jag sitter och är helt förstummad; att än en gång se hur behoven och tillgångarna går ihop!

Helt otroligt, med tanke på de uttökade behoven och diverse insamlingar som är på gång för dessa.  Så glad och tacksam för allas engagemang för att möta de olika behov som vi har i dag.

Jag tycker det är viktigt när det kommer nya behov att inte ”våra egna” blir lidande och det har vi bevisat att så behöver det inte bli. Ännu en gång imponeras jag över gotlänningarnas generositet, det räcker till för alla, vi har nästan samlat in lika mycket som förra året. Har inte det exakta beloppet via giro, men fram till idag har vi nåtts av 328.000:-. Det handlar om många mindre och större gåvor, tillsammans blir det något stort!  

Julklappsinsamlingen halverades i år, men förra årets julklappsinsamling som var ett toppår, då det vällde in julklappar efter vår julutdelning, de valde vi spara till det här året vilket medförde att juklapparna räckte till för alla det här året. Hur häftigt som helst.

Sedan tillkommer all generös sponsring till julbordet på julafton från företag och restauranger! Stort TACK till alla som på ett eller annat sätt ännu ett år gjort det möjligt!

Jag inser hur orimligt detta projekt är,  omöjligt att planera och budgetar för. Det handlar uteslutande om tillit, jag har satt min tillit till Gud  och ni alla givare har varit villiga att ställa era tillgångar till förfogande! Vi har kunnat dela ut gåvor och juklappar till 380 hushåll!

Det är mycket logistik och många inblandade för att förmedla dessa gåvor, och för att genomföra vårt julaftonsfirande. Till er alla volontärer  som har ställt er tid och villighet till förfogande, vill jag också rikta ett varmt och stort TACK!

Jag blir än en gång överbevisad att Gud har sin hand över Gotland, Han ser allas behov!  Guds Välsignelser över er alla!

Önskar alla ett Gott och Välsignat 2016!

/Anki

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s