The grand final S2S 2014!

I söndags hade vi ”the grand final” av kursen S2S 2014!

Så här skrev jag veckan innan kursen startade:

”Det är 17 deltagare den här omgången, en helt galen blandning av människor från olika kulturer/sammanhang/bakgrunder. Helt utanför alla ramar som man kan tänka att en skola som denna ska ha. Jag bara älskar det! För  jag tror att Gud har valt varje person för just den här kursomgången. ”Gud ser inte till det som vi människor ser, Han ser till hjärtat!!” (Citat från bibeln)”

Hur blev det då?

Med denna grupps blandade personligheter blev det en spännande kurs, ingen vecka var den andra lik. Up and downs. Livliga diskussioner, lugna veckor som har berörde. Många gånger undrade jag vad som landade av undervisningen och hur den landade. Trots att vi efter varje veckas föreläsning hade både skriftlig och muntlig utvärdering, så var jag osäker om det togs emot på ett djupare plan.

Så här skriver jag efter avslutningen:

Helt amacing!  Av de vittnesbörd jag lyssnat till  har kursen landat långt utöver vad jag kunnat föreställa mig. Det vi har förmedlat har satt förvandlande spår!

En vecka har gått sedan avslutningen, jag ville ju så gärna försöka sätta ord på och dela med mig av en helt fantastisk final av kursen. Alla ord blir så futtiga i relation till upplevelsen av att se och höra livsförvandlande vittnesbörd,  läsa mission statemants och utvärderingar som har satt spår!

Jag är så tacksam till Gud som har varje elev i sin hand och bär dom vidare in i det som Han har förberett för var och en!

Inget är större än att följa en människas upprättelse process! 

Anki

 

 

 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s