Det är en hissnande känsla!

Nu har det hänt en gång till! På dagen nio månader efter! Denna gången blev jag mormor! Välkommen till världen lille Noah!

Skrev om denna omvälvande omställning tidigare, som jag fullt ut fortfarande inte riktigt känslomässigt hänger med i.

Det är en så hissnade känsla att jag skulle vara en del av något så stort och fantastiskt, att en liten del av mig finns i den här nya lilla skapelsen, att min ”lilla” dotter…….själv nu är mamma!

Kanske det är just det som är så omöjligt att få ihop, att dessa mina barn som jag burit och följt  genom livet i med och motgång, nu själva har rollen som ansvariga för ett nytt liv…  jag får ”bara se på” och njuta. Nu är ansvaret inte mitt längre, och samtidigt växer familjen!

Så, så , så otroligt häftigt!

Är så tacksam till Gud för våra tre barn som på ett förunderligt sätt har blivit fem:), nu delar vi dem med ett rikt nätverk av människor som också älskar dem. Så vackert och finurligt uttänkt av vår Skapare!

Jag har inte tidigare riktigt ”tagit in” varför jag blir gratulerad till att blivit mormor och farmor, jag har ju inte gjort något för det. Men det är ju faktiskt inte hela sanningen.

Att inte förglömma vi har fortfarande den fantastiska förmånen att vara tonårsföräldrar, till världens finaste 15 åriga tjej! Så vi håller oss lite uppdaterade :)

Tonårsförälder och mor/farförälder, två så helt skilda roller! Men en underbar kombination:)

I love it!

/Anki

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s