Fler världsförändrare är på gång!

Visst var det trist när vi fick veta att åtta av eleverna till Saved2Save kursen från Canada inte hann att komma första skolveckan pga Visum som inte var klara. Efter första skolveckan så kan vi konstatera att det blev ändå  väldigt bra att börja med de nio elever som var på plats.  De delade sina livshistorier  och fick skriva ned sina förväntningar på kursen i ett brev till Gud, som dom får tillbaka innan kursens slut. Fick ta del av visionerna som sprudlar i huset. En vecka senare kom äntligen killarna från Toronto, som hann få ett par dagar att mjuklanda och dela sina livshistorier.

Att lyssna till dessa 18 livshistorier har helt klart berikat mitt liv. Jag är helt tagen.

Idag var första skoldagen med hela klassen, och  jag fick äran att starta undervisningen, över ämnet: ”Vem är jag?”  Hur  ”miljön och arvet” har format mig till den jag är,  ge  förståelse för vårt arv och hur den har påverkat/format oss,  att vi har eget ansvar att komma vidare oavsett livsbagage. Det var en utmaning efter alla livshistorier jag lyssnat till, man behöver sannerligen inte levt länge för att ha en livshistoria.  Det var stort att se hur seriöst alla gick in och jobbade med sina egna familjeträd.   Vilken motivation att jobba med sig själv för att ge vidare till andra. Fler världsförändrare är på gång! 

Det känns ofantligt tryggt att  få jobba med sig själv när man är i Krukmakarens Hus:)  och veta att var och en vilar i Krukmakarens händer. Har en starkare förvissning än någonsin att så är det.

Det blev också  väldigt starkt idag  att påminnas om det  Gud visade Kjell och mig, helt oberoende av varandra, för 8 år sedan: 

– att återupprätta  missionsbasen på  Gotland (1227 öppnades första missionsbasen av dominikanbröderna i St Nikolai ruin)  

– att  det är dags att mångfaldiga/multiplicera det vi själva passionerat har gett ut i alla år.

Detta fick  namnet Saved2Save, som nu har påbörjat sin  5:e kursomgång!  Guds strategier är geniala!

Att ha denna förväntansfulla grupp framför sig med så helt olika livsbagage, med ett brett ålderspektra  från 18-56, rötter från flera olika världsdelar är stort! Ska bli så spännande att göra den här resan med den här gruppen!

Anki

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Fler världsförändrare är på gång!

  1. Ping: Rättspatos | Frälsningsarmén Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s