2013 års resultat för julinsamlingen!

Nu är redovisningen klar och vi har siffrorna på bordet! Jag är överväldigad! Det är helt otroligt!

Julen 2013 har vi delat ut matkassar/rekvisitioner/presentcheckar för 319.000:-!   Skrev i ett tidigare inlägg om utdelningenÅrets insamling uppgick till 240.000:-, med överskott från förra årets insamling så lyckades vi komma upp till det belopp vi delat ut. Puh!! We made it!

Utöver detta har det delats ut julklappar för ett värde som jag bara kan  gissa att det handlar om drygt 100.000.

Till sist ett imponerande julbord på julafton, med hög kvalite på maten, rikt godisbord, fika och tårta  i mängder. Inte att förglömma;  julblomman som skickades med hem till alla.

Detta har varit möjligt tack vare alla företag och enskilda som så GENERÖST har delat med sig och bidragit till en ljusare jul för många. Ett stort TACK till er ALLA! Vi har lyckats att sammanföra allas givmildhet i jul till de som behöver det! Riktigt häftigt!

Detta skulle heller inte vara genomförbart om inte hängivenheten hos medlemmar och frivilligarbetare hade funnits. Är så innerligt  tacksam till er som på olika sätt har varit med och genomfört insamling, utdelning, hämtning, allt praktiskt arbete mm. Ett jätte TACK till er!

Nu ser jag fram emot ett nytt år,  jag tror att vi kommer få se god frukt av av det vi sår ut av kärlek och omsorg till våra medmänniskor.

Gud med Oss!

Anki

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s