Visst är jag stolt!

I dag har vår son Emanuel sommarpratat i Gotlandsradion och jag missade direktsändningen:(  Det är Almedalsveckan och jag tog en dayoff   för att överleva, så jag sov under sändningen. Det kommer Emanuel ha svårt att komma över:)  Jag har nu lyssnat på det två gånger istället och tårarna trillade, jag är en stolt mor. Inte i första hand för att han syns och hörs lite här och där i olika media.  Jag är stolt över att han fullt ut använder dom talanger som vävdes ihop i honom när han låg i min mage.  Det är långt ifrån en självklarhet för alla, det finns alldeles för många som ser på det som dom inte har och så gör man inget av det man har. Det är en av mina passioner att stödja människor att bejaka sina gåvor som jag tror Gud lagt ner i varje människa och sedan leva ut dom. Det tycker Emanuel gör och det är jag mycket stolt över!!

Vet att han var tveksam att sommarprata, han kände sig inte riktigt bekväm i den rollen, men jag tyckte han fick ihop ett jättefint program som blev både personligt och lite matnyttigt.

Här är länken som jag tycker är värd att lyssnas till:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5553149

Emanuel säger för att lyckas med social medier behöver man tramsa, många tar avstånd från social medier av  just den anledningen. Jag vet inte om jag skulle välja använda ordet tramsa, men jag  tog fasta på det och blev inspirerad  av honom att börja blogga för några år sedan.  Att inte bara prata om det viktiga i livet, det blir för tungt det orkar vi inte med. Vi behöver dela det där lätta som jag inte vill kalla trams, för det är ju en del av livet.  Jag lever mitt i livet och vill dela det och då inkluderar det både det mindre viktiga och det allra djupaste.

Emanuel jag är så glad att du funnit den stora kärleken och att du helhjärtat är närvarande i din relation och i ditt blivande faderskap! Du är bäst!

mamma Anki

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Visst är jag stolt!

  1. Tack för tipset ska lyssna på det vid tillfälle. Vi bodde ju i Stockholm när Emanuel föddes och ni hade med honom överallt på konserter och annat. Vi flyttade vidare till Östersund, Umeå och sen ”hem” till Skelleftehamn. Vi har två pojkar Theodor och Timoteus som vi också uppmuntrat att ta vara på sina ”gåvor”. Theodor är gift och har fått en liten Hildur nu i vår. Ha det gott, kram Carolina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s