Ett nytt år är lite som att vända på ett blad!

Ett nytt år är lite som att vända på ett blad, eller påbörja ett nytt kapitel. Väldigt spännande!

Jag lämnar ett mycket spännande år/kapitel bakom mig, med lite för mycket på agendan, annars helt fantastiskt. Och går  in i ett nytt år med föresatsen att det ska ligga på en mer lagom nivå.  (Det gör jag varje år:)

Idag var min första arbetsdag för året, som började med egen reflexionstid. Jag har strukit något som jag tackat ja till och något som jag skulle fundera över om jag skulle tacka ja till. I en av de saker jag strukit, känner jag mig som en riktig svikare. Jag har brottats en hel del i dag med detta, men när jag väl  nu beslutat mig så känns det väldigt bra. Jag väljer att inte svika mig själv, för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Det är faktiskt ett handikapp att se möjligheter och vilja göra något av det, oavsett om jag vill det eller inte så finns det  gränser att hålla sig inom för att må bra. Jag påminner mig lite då och då vad jag hörde någon säga för många år sedan: ”Om Jesus hade mött alla behov som han såg, så hade han arbetat ihjäl sig istället för att dö på korset.”  För dig som inte är insatt i vad det innebär, så kan man sammanfatta att Jesus skulle totalt missat syftet med sitt liv.

Det vill jag skicka med dig och mig själv inför år 2013;  Se till att inte jobba ”ihjäl” dig så du missar syftet med ditt liv!

Gott Nytt 2013!

/Anki

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Ett nytt år är lite som att vända på ett blad!

  1. R-L M

    Gott Nytt År till Dig oxå Anki. Kram Rosa-Lill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s