Så olika det kan va!

Lyssnade just på smygpremiären på ett radioprogram i P3, där för övrigt vår son Emanuel medverkar. Programmet handlar om internets framfart och hur det påverkar oss och vårt samhälle.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4304

Kunde inte låta bli att skriva om en av de saker som det samtalades om i programmet; om att bli gratulerad på facebook. Jag vet inte om det säger mest om mig, men jag blev överraskad av att det fanns personer som inte blev glad av gratulationer som kommer via facebook. Jag som blir varm i hela hjärtat. Två av de medverkande som uttryckte sitt ogillande menade att de föredrog att få telefonsamtal istället.  Så olika det kan va! Jo, om jag levde ensam och inte hade någon familj i min närhet, då skulle det kanske kännas snopet att ”bara” få gillande eller kommentarer på facebook.

Jag blir jätteglad för alla hälsningar på Facebook och skulle ha svårt att hinna uppskatta telefonsamtalen. Det skulle ändå inte finnas så mycket utrymme för ett samtal utan mest hälsningsfraser och det uppskattar inte jag i min tur. Ja, tänk så olika det kan va.

Då vet ni vad jag gillar. /Anki

5 kommentarer

Under Uncategorized

5 svar till “Så olika det kan va!

 1. Tina Ljungberg

  Ja, tänk om 20 personer skulle ringa på födelsedagskvällen när man kommit hem från jobbet? Ingen tid att äta tårta då inte! Men i och för sig
  tycker inte jag om att prata i telefon annars heller, så……

 2. Britt-Carin Svensson

  …och jag tycker det är roligt att kunna skicka ett grattis via fb till de vars födelsedag jag annars inte vet/kommer ihåg…
  Tur vi är olika:)
  / Bitte

 3. Så enkelt, smidigt, och uppskattat av en hel del i alla fall:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s