Tack till alla givare!

Först vill jag säga TACK till alla givare för gåvor som inkommit till vår julinsamling, både av kontanter och julklappar av alla de slag. Helt fantastiskt med all generositet! Önskar att alla fick förmånen att se alla tacksamma och glädjefyllda mottagare.

Denna veckan har vi i fyra dagar träffat ett hundratal gotlänningar  och förmedlat  insamlade pengar.  Sanningen är att vi har delat ut mer än vad som inkommit.

Vi alla lever i den verkligheten att vi är beroende av att ekonomin ska gå ihop, annars oroar vi oss, jag likaså! Vi har en bra bit till vårt mål!

Så jag upprepar igen: Sms:a VISBY  72950 så skänker du 50 :- eller sätt in en gåva på Frälsningsarméns postgirokonto:148488-0

DIN GÅVA BEHÖVS!

Vi kanske ska ta efter våra kolleger  i NewYork? Klicka på länken här, du kanske inte förstår det talade språket men kroppsspråket är inget problem:)

Oavsett vad som har kommit in så kör vi vidare i hopp och tro om att nå vårt mål: Varje person/familj vi möter är inbokad en kvart var, då förmedlar vi presentcheckar eller matkassar och julklappar till barnen.

Den allra bästa gåvan som vi erbjuder och som vi är rika av är; Guds Välsignelse. I stort sett alla har tackat ja till att ta emot en bön om Guds Välsignelse,  det har varit många heliga stunder i rummet!

Det finns inget bättre än att dela Guds Välsignelser, då är jag helt i mitt rätta element. Jag tycker om att skala bort allt vad ritualer heter och enkelt förmedla det som det handlar om; Guds verkliga närhet. När människor känner den närheten då vill man ha mer!

Guds Välsignelse önskar jag också dig som läser!

Anki

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Tack till alla givare!

  1. God Jul och Gott Nytt år önskar jag er alla och ert fantastiska arbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s