Sms:a VISBY 72950 så skänker du 50 kronor!

Nu har vår julinsamling påbörjat!

Vad är julinsamling? Det är en urgammal tradition då Frälsningsarmén samlar in pengar från den som har, för att vi sedan ska förmedla dem vidare till den som inte har, eller har begränsade tillgångar.

De senaste åren har behoven ökat i Sverige, förra året på Gotland förmedlade vi gåvor till 135 hushåll. Det ser ut som den siffran kommer öka i år. Ökningen  kan till viss del bero på att folk de sista åren blivit mer medvetna om att möjligheten finns att få ett extra bidrag till jul genom oss. Men vi hör också många berättelser  om hur arbetslöshet och utförsäkringar drabbar familjers ekonomi.  Många har ingen A-kassa, då blir den ekonomiska förändringen stor för den enskilda personen. Detta och mycket mer hör och ser vi.

Längre tillbaka i tiden såg målgruppen mottagare annorlunda ut, idag kan det vara du eller jag!

Det är en förmån att få vara en förmedlande länk mellan givare och mottagare, att se glädjen, tacksamheten och många lättade hjärtan! Det är gripande möten.

Vi har ute julgrytan i Visby vid olika ställen, men regelbundet vid Coop på Öster under lördagarna i december, där du kan lämna ett bidrag.

Det som är nytt för i år är att under hela december kan man sätta in ett bidrag via sms och skänka 50:-.  Det hoppas vi på ska ge en god förstärkning. Jag vädjar till dig som läsare av bloggen att skicka iväg ett sms och sprid det gärna till fler!

Vi förmedlar garanterat gåvan vidare.

Så här gör du:  Sms:a  VISBY till 72950 så skänker du 50:-

TACK på förhand!

Anki

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s