Julutdelningen är i full fart!

Julutdelningen  har börjat,  hittills har vi bokat in 122 personer som fått och kommer få del av en julgåva i form av presentkort/matkassar/telefonkort/julklappar . Vi har fortfarande telefontid på måndag förmiddag, så fler kommer det bli.

Vilken vecka! Så många härliga möten med  människor!

Det har varit påtagligt hur människor har blivit berörda. Inte bara av själva gåvan, det har varit en Guds närvaro i rummen som har varit väldigt påtagligt. Det har varit heliga möten,  som en bekräftelse på att Gud gläds när vi delar med oss!

Det är inte bara mottagarna som blivit berörda. Jag fick alldeles nyss ett sms från en av medarbetarna där hon skriver: Jag har faktiskt jätteroligt på dagarna. Tror inte jag kan ha det bättre, det är fantastiskt att möta människor.

Vilken härlig församling vi har som ger av sin tid att förverkliga vårt uppdrag.  Allt ifrån att vara kafé värd för att  se till att alla blir väl mottagna med något varmt att dricka, till att inhandla matkassar, köra ut matkassar, slå in paket och sitta i samtal.

Jag är otroligt tacksam att få vara del i ett sådant arbetslag!

Generösa företag/fonder/privatpersoner har vi på Gotland som delar med sig av sitt överflöd, och som möjligör att vi får förmånen att ge detta vidare. Vi har hittills utlovat mer gåvor än vad vi har fått in, men det brukar för det mesta gå jämnt upp i slutändan. Så hoppas vi ännu detta år. Vill du vara med?   Frälsningsarmen Visbys pg konto:148488-0

Det är intensiva dagar nästa vecka, så jag befarar att det inte blir fler inlägg innan jul, så jag önskar alla ett riktigt hejdundrande födelsedagsparty, för det är vad Julen är: Jesus födelsedag!

Anki

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Julutdelningen är i full fart!

  1. Gunilla Johansson

    Såå roligt och inspirerande att läsa!! Gud välsigne dig och dina medarbetare!
    Jag fick rycka in igår när vår ”slumsyster” blev sjuk, fantastiskt att möta människor och få ge.
    Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s