Tillgänglighet!

Den sista tiden har jag lagt ned en hel del jobb på sådant som egentligen inte alls är min grej,  det har stressat mig, men samtidigt utmanat mig. Jag blev taggad av en man som under några veckor fanns i vårt hus.  När han såg Frälsningsarmé husets potential så peppade han oss att se möjligheter att få vår ekonomi att gå runt. Ledordet var: Tillgänglighet!

Så när vi la budgeten för 2011 bestämde vi att vi skulle satsa järnet på att få full fart på vandrarhemsdelen, och för första gången på 16 år redovisade vi noll  budget!!!

Nu är vi klara med ett första grundläggande  jobb, vi har lagt ut vandrarhems rummen så gästerna bokar online. Du kan se första  resultatet  här, (gå in på boendeguide och sedan väljer du boendekategori; vandrarhem).

Översättning till engelska, finska och tyska är under arbete. Vi är  också  på väg att lägga  upp en mikro butik , så man kan boka online direkt från vår hemsida!

Vi hoppas och ber för stabilitet i ekonomin, och att vi får välsigna alla som bor i vårt fantastiska hus, så vi kan fokusera på vårt uppdrag: Tillgänglighet för människor!

Anki

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Tillgänglighet!

  1. Pekka

    Det är det här vårat hus behöver; tillgänglighet. Vi har ett underbart vandrarhemshus och hoppas att alla våra faciliteter kommer folk till nytta!

  2. Emelie S

    Hàller med! Sâg till om ni behôver hjâlp att ôversâtta till spanska ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s