Olikheter.

Jag kom nyss hem från skolavslutningen  för Saved2Save, en 5 månaders träningsskola som vi har på kåren i Visby,  http://www.saved2save.se.

Det är en  fantastisk bild jag har kvar på näthinnan av denna mixade härliga grupp människor. Som nu ska splittras upp och ge sig ut i olika delar av världen för att vara med och skapa förändring.

Den här gruppen är en bra spegling  på hur fantastiskt olika vi människor är och hur olikheter berikar. Så dumt så dumt att vi jämför oss med varandra, när det är just olikheterna som gör det. Det skulle ju vara förfärligt tråkigt  om alla var som jag eller som du.

Men ändå, fast det är så fantastiskt berikande, så känns det ibland som om livet skulle  vara så mycket lättare om alla var som jag, eller du:)  Lättare men väldigt tråkigt och stereotypt. Vilken paradox?

Men då skulle i alla fall diagrammen och mönstren vara befogade, läs gårdagens blogg.

Jag känner mig i alla fall väldigt privilegierad att jag fått förmånen att följa denna grupp människor, få vara med och mångfaldiga det som Gud har lagt på mitt hjärta, to be restore to Gods originalplan!

Ta gärna del av elevernas blogg, http://www.saved2save.wordpress.com

Anki

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s