Helhjärtat!

En av mina första chefer sa ofta något som etsats sig fast i mig: ”Allt som är värt att göras, är värt att göras väl”. Orden har följt mig genom åren. Det finns ganska naturligt i mig att inte hafsa ihop något för sakens skull.

Jag har  börjat  upptäcka en ny plattform, att dela det jag har på hjärtat och det som rör sig i mina tankar. Den här bloggen!  Vilken skillnad det är att höra om en sak, för hur många gånger har jag inte hört  om revolutionen som har öppnats genom social medier, men det är en milsvid skillnad att själv göra upptäckten. Spännande, men lite läskigt  när jag fattade att ni verkligen läser det jag skriver. Först greps jag av prestation, men jag har fattat ett beslut att jag skriver bara när det rinner till. Jag vill inte styras av prestation, jag vill skriva helhjärtat. ”All som är värt att göras……”

Om några timmar ska jag helhjärtat åka båt till fastlandet, för att hälsa på min mamma som bor några veckor till på ett kortidsboende för rehabilitering. Yngsta dotter Elvira följer med och vi har packat för att pyssla om mormor med handmassage och manikyr, spela spela och se till att hon har kul och får skratta riktigt mycket. Hon han nog alltid mått som bäst när hon omringas av sina barnbarn. Förresten  har jag  alltid haft svårt att fatta att det skulle kunna vara bättre än att omringas av sina egna barn:)

En trevlig helg önskar jag dig!

Anki

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Helhjärtat!

  1. Ping: Hittat, länkat och kommenterat – May 7, 2010 | Emanuels randanmärkningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s